stvorimo dom

 

Poštovani,

povećanjem kreditnog potencijala na 50 milijuna eura i potpisivanjem dodataka sporazuma s jedinicama lokalne samouprave o daljnjem sudjelovanju u Projektu „Stambeni krediti u funkciji poticanja gospodarstva“, 11. ožujka 2024. godine, stvorene su pretpostavke za nastavak Projekta.

Zahtjevi za subvencioniranje kamata na stambene kredite u okviru Projekta mogu se podnositi putem sljedećih poslovnih banaka: Erste&Steiermärkische bank d.d., Hrvatske poštanske banke d.d., OTP banke d.d. i Privredne banke Zagreb d.d. do iskorištenja kreditnog potencijala.

Sve druge informacije vezane uz Projekt možete vidjeti na dolje navedenim linkovima ili dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo Osječko-baranjske županije, broj telefona: 221-881, e-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.    

Javni natječaj za subvencioniranje kamate na stambene kredite u okviru projekta "Stambeni krediti u funkciji poticanja gospodarstva"
Sporazumi s jedinicama lokalne samouprave  i odluke/zaključci jedinica lokalne samouprave o sudjelovanju u Projektu  (Grad Beli Manastir, Grad Donji MiholjacGrad Đakovo, Grad NašiceGrad Osijek, Grad Valpovo, Općina AntunovacOpćina Bilje, Općina Bizovac, Općina DražOpćina Erdut, Općina Ernestinovo, Općina FeričanciOpćina Keneževi VinogradiOpćina Koška, Općina Magadenovac, Općina Petlovac, Općina PetrijevciOpćina Punitovci, Općina StrizivojnaOpćina Vladislavci, Općina Vuka)
Zahtjev za odobravanje subvencije kamate na stambene kredite
Obrazac Sk1 - Izjava o broju članova kućanstva
Obrazac Sk2a - Izjava o vlasništvu stana ili kuće
Obrazac Sk2b - Izjava o vlasništvu stana ili kuće
Obrazac Sk3a - Izjava o vlasništvu stana ili kuće bračnog druga
Obrazac Sk3b - Izjava o vlasništvu stana ili kuće
Obrazac Sk4a - Izjava o vlasništvu stana ili kuće
Obrazac Sk4b - Izjava o vlasništvu stana ili kuće
Obrazac Sk5a - Izjava o vlasništvu stana ili kuće
Obrazac Sk5b - Izjava o vlasništvu stana ili kuće
Obrazac Sk6a - Izjava o prodanom stanu ili kući
Obrazac Sk6b - Izjava o prodanom stanu ili kući
SK - PRIVOLA za prikupljanje i obradu osobnih podataka
Uputa za popunjavanje obrazaca
UGOVORENE KAMATNE STOPE S BANKAMA
Pravilnik o kriterijima i postupku za subvencioniranje kamata na stambene kredite u projektu "Stambeni krediti u funkciji poticanja gospodarsttva" - 1/23, 9/23, 2/24

 

 

 

Top