Sudjelovanje na manifestacijama - 2020.-2024.

Korisnici potpore

Korisnici potpore za sudjelovanje na manifestacijama su pravne osobe koje su organizatori i sudionici manifestacija koje predstavljaju i promiču lovstvo.

Namjena i visina potpore

Potpora za sudjelovanje na manifestacijama dodjeljuje se za organizaciju ili sudjelovanje na manifestacijama. Pod manifestacijom podrazumijeva se sajmovi, festivali, smotre, natjecanja i druge slične manifestacije od značaja za razvoj i unapređenje lovstva, te predstavljanje Osječko-baranjske županije kao aktivnog sudionika u razvoju lovstva.

Prihvatljivi troškovi smatraju se troškovi vezani uz zakup prostora kao i drugi opravdani troškovi koji su u neposrednoj vezi s manifestacijom, a nastali u razdoblju od 1. studenoga prethodne godine do 31. listopada tekuće godine.

Intenzitet potpore iznosi do 50% opravdanih troškova organizatora odnosno sudionika manifestacije. Najviši iznos potpore za organizatora manifestacija je do 30.000,00 kuna, a za sudionika manifestacija do 5.000,00 kuna.

U postupku odobravanja potpora primjenjuju se odredbe važeće Uredbe Europske unije broj 1407/2013. godine kojom se uređuju potpore male vrijednosti.



Arhiva

Top