naslovna | mapa weba | kontakt | english
Osijek, 19. kolovoza 2018.

Impressum

Web stranice Osječko-baranjske županije oblik su predstavljanja i korištenja informacijskog sustava Županije podržanog informatičkom tehnologijom. Informacijske potrebe, ali i nova tehnološka rješenja koja pospješuju internetsku komunikaciju, uputila su na izradu novih web stranica. Web stranice koje gledate nisu tek oblik promidžbe već način omogućavanja pristupa svih zainteresiranih informacijskim sadržajima koje sadržava i nudi Županijski informacijski sustav. Stoga su one dio napora u pospješivanju procesa upravljanja funkcioniranjem i razvojem Osječko-baranjske županije, dio njezine tehnologije e-governmenta. One su istodobno i na usluzi javnosti koja i na ovaj način može imati potpuni uvid u rad županijskih tijela i stanje u pojedinim područjima djelovanja.

Nove web stranice Županije su istodobno i web portal s mnoštvom linkova na institucije koje čine cjelinu županijskog teritorijalnog ustroja i na taj način oblik informacijske integracije Županije.

Web stranice oblikovao je projektni tim Osječko-baranjske županije, a izveo Zavod za informatiku u Osijeku. U grafičkom oblikovanju stranica sudjelovala je i tvrtka Primavista iz Osijeka. Autor fotografija je Mario Romulić .

Web stranice su predane na korištenje 14. srpnja 2006. godine.


Nove web stranice izrasle su iz web stranica koje je Osječko-baranjska županija ustanovila te predstavila javnosti 2. lipnja 2000.godine. Ove stranice su 2002.godine u organizaciji Izdavačke kuće Vidi i Vidi Web u nacionalnom izboru najboljih web stranica uvrštene među 10 najboljih u svojoj kategoriji.

 

 

 

 

 

 

Koliko su priređivači ovih stranica (županijski projektni tim, Zavod za informatiku Osijek, Primavista Osijek) uspjeli u svojim namjerama i nastojanjima, Vi ćete ocijeniti. Bilo bi nam drago da nas o tim ocjenama obavijestite. Svaka Vaša dobronamjerna primjedba i prijedlog pridonijet će kvaliteti stranica i učiniti da one potpunije odgovore potrebama i time postanu i Vaše stranice. Njih možete uputiti Uredništvu web stranica ili Zavodu za informatiku u Osijeku.

kontakt | mapa weba | english | naslovna | impressum