naslovna | mapa weba | kontakt | english
Osijek, 25. lipnja 2018.

1. Konferencija o mjerama iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Dana 2. i 3. listopada 2014. godine u Osijeku, u organizaciji Osječko-baranjske županije i Ministarstva poljoprivrede održana je 1. Konferencija o mjerama iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020., na kojoj su predstavljene Mjere M04. i Mjere M07. Na navedenoj konferenciji sudjelovali su i predstavnici Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju kao provedbeno tijelo za navedene mjere.

Prvog dana Konferencije (2. listopada),  predstavljena je Mjera M07. Temeljne usluge i obnove sela u ruralnim područjima  iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., te su održane i dvije panel radionice na temu: Model prijave projekta na stranice Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, te njegova provedba i to:

- za gradonačelnike i načelnike jedinica lokalne samouprave s područja Županije
- za predstavnike vatrogasnih zajednica županije, lovačkih saveza županije i lovnih ureda, LAG – ova, turističkih zajednica, zajednice športskih ribolovnih društava, komunalnih poduzeća u sektoru vodoopskrbe i odvodnje i Savjetodavne službe.

Drugog dana Konferencije (3. listopada), predstavljene su u okviru Mjere 04. Ulaganja u fizičku imovinu ,Podmjera 4.1.Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva. i Podmjera 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Održane su dvije panel radionice na temu: Model prijave projekta na stranice Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, te njegova provedba:


-    za predstavnike velikih korisnika Pomjera 4.1. i 4.2.
-    za predstavnike udruženja poljoprivrednih proizvođača iz svih sektora.

Prezentacije:

1. PROGRAM RURALNOG RAZVOJA REPUBLIKE HRVATSKE ZA RAZDOBLJE 2014. - 2020.

2. PROGRAM RURALNOG RAZVOJA REPUBLIKE HRVATSKE ZA RAZDOBLJE 2014. - 2020.

Upute za objavu Poziva na dostavu ponuda

MODEL PRIJAVE PROJEKTA NA STRANICE AGENCIJE ZA PLAĆANJA I PROVEDBA PROJEKTA EPFRR (2014.-2020.)

JAVNA NABAVA u provedbi EAFRD - Mjera 7 TEMELJNE USLUGE I OBNOVA SELA U RURALNIM PODRUČJIMA

kontakt | mapa weba | english | naslovna | impressum