Sufinanciranje troškova javnog prijevoza vlakom redovitih studenata

HŽ Putnički prijevoz d.o.o. Zagreb i Osječko-baranjska županija zaključili su Ugovor o sufinanciranju troškova javnog prijevoza vlakom redovitih studenata s prebivalištem na području Osječko-baranjske županije.

Temeljem navedenog Ugovora, Osječko-baranjska županija sufinancira prijevoz redovitih studenata u iznosu 25%:
- cijene redovite mjesečne karte za studente prema cijenama Prijevoznika za 2. razred redovitih vlakova koje vrijede na dan kupnje prijevozne karte. U cijenu mjesečne karte za studente već je uračunat popust HŽ Putničkog prijevoza d.o.o. Zagreb od 50%. Mjesečna karta omogućuje neograničen broj putovanja na relaciji za koju je kupljena. Za sufinanciranje troškova mjesečne karte polazišno i odredišno službeno mjesto mora biti na području Županije,
- cijene pojedinačne karte prema cijenama prijevoznika koja vrijedi na dan kupnje prijevozne karte. Prijevoznik studentima odobrava popust u iznosu 50% od redovite cijene pojedinačne karte.

Studenti plaćaju sami 25% cijene mjesečne, odnosno pojedinačne karte.

Za ostvarivanje sufinanciranja mjesečne, odnosno pojedinačne karte studenti moraju ishoditi Potvrdu Upravnog odjela za gospodarstvo Osječko-baranjske županije, Osijek, Županijska 4.

Za ishođenje potvrde studenti moraju dostaviti:
1. Zahtjev za izdavanje potvrde o sufinanciranju troškova javnog prijevoza vlakom redovitih studenata na području Osječko-baranjske županije
2. Privolu za prikupljanje i obradu osobnih podataka
3. Presliku osobne iskaznice

Zahtjev za izdavanje Potvrde može se podnijeti osobno, poštom ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a dodatne informacije mogu se dobiti upitom na navedenu e-mail adresu ili na telefon 031 221 881.

Prijevozne karte se kupuju isključivo na putničkim blagajnama gdje prodaju obavljaju radnici Prijevoznika. Putničke blagajne Prijevoznika ispostavljaju studentske mjesečne i pojedinačne karte na osnovu važeće pametne kartice s potrebnim profilom koju studenti kupuju o svom trošku temeljem Potvrde Županije.

Top