O nama

Zakonom o savjetima mladih ("Narodne novine" broj 23/07.) utvrđena je obveza predstavničkih tijela jedinica lokalne odnosno područne (regionalne) samouprave da osnuju savjete mladih kao svoja savjetodavna tijela, u cilju aktivnog uključivanja mladih u javni život tih jedinica. Radi aktivnog uključivanja mladih u javni život Osječko-baranjske županije, a osobito radi proučavanja pitanja iz nadležnosti Skupštine, pripreme, razmatranja i podnošenja prijedloga akata i drugih prijedloga Skupštini, pripreme rasprave na sjednicama Skupštine, praćenja provođenja utvrđene politike i izvršavanja akata što ih donosi Skupština te za izvršenje drugih zadaća od interesa za pospješivanje obavljanja poslova iz samoupravne nadležnosti Županije od značaja za mlade, Županijska skupština je svojom Odlukom 21. prosinca 2007. godine osnovala Županijski savjet mladih Osječko-baranjske županije.
 
 
Na svojoj 19. sjednici 1. ožujka 2016. godine Županijska skupština je s liste važećih kandidatura izvršila izbor članova Županijskog savjeta mladih Osječko-baranjske županije i njihovih zamjenika. U Savjet izabrano je 13 članova i njihovih zamjenika.

1.         Ivona Bačani, za članicu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
            Sara Miljatović, za zamjenicu članice (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

2.        Alen Dado, za člana (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
            Jakov Bilić, za zamjenika člana (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

3.        Toni Grcić, za člana (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
            Karolina Kaser, za zamjenicu člana (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

4.        Lea Kozina, za članicu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
            Filip Novoselnik, za zamjenika članice (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

5.        Marija Maceković, za članicu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
            Marko Maceković, za zamjenika članice (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

6.        Ante Maras, za člana (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
            Danijel Rakić, za zamjenika člana (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

7.        Borna Morović, za člana (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
            Davor Jožić, za zamjenika člana (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

8.        Matej Petko, za člana (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
            Tomislav Tomas, za zamjenika člana (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
 
9.        Matea Rešetar, za članicu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
            Zdravko Vulin, za zamjenika članice (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
 
10.       Josip Runtić, za člana (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
            Marija Ileš, za zamjenicu člana (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

11.       Valentina Sabljak, za članicu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
            Tamara Farkaš, za zamjenicu članice (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

12.       Vedrana Sabljo, za članicu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
            Matias Knežević, za zamjenika članice (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
 
13.       Donna Šimatić, za članicu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
            Ana Marija Knez, za zamjenicu članice (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
 
Top