Nagrade ''Simply the best'' u Karanac i Osijek

16 studenoga 2018

Jubilarno, 20. izdanje Poslovno-turističke burze PUT održano je u Varaždinu, a okupilo je više od 150 sudionika - predstavnika agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica iz pet država. Tom prigodom dodijeljene su i nagrade „Simply the best”, godišnje nagrade za kreativnost, inovativnost, razvoj i unaprjeđenje turističke ponude destinacije koju dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

Nagrade su dodijeljene u pet kategorija, a među nagrađenim u grupi „Smještajni objekti s ponudom dodatnih sadržaja u destinaciji“ je „Seosko gospodarstvo Ivica i Marica“ iz Karanca, i to za „kvalitetu usluge i kreativnosti ponude sadržaja namijenjenih aktivnom odmoru u destinaciji“, dok je u kategoriji „Inovativni projekt u turizmu realiziran u razdoblju 9/2017-8/2018“ dobio Vinski bar „Vinska mušica“ iz Osijeka za „inovativnost sadržaja i kreativan pristup prezentaciji i ponudi vina Slavonije i Baranje čime je na osobit način obogaćena turistička ponuda grada Osijeka“.

Top
Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće. Prihvaćanje kolačića omogućuje optimalno pregledavanje sadržaja.   U redu