Četvrtak, 21 ožujka 2019

Dodijeljene nagrade za filantrope Slavonije i Baranje

Obrt „Arbo“ Dražena Tumira i tvrtka „A-Anticus“ d.o.o. dobitnici su Nagrade Johann Kohlhoffer koja se već sedam godina dodjeljuje filantropima. Između sedam predloženih kandidata, Nagradu je dodijelila Zaklada Slagalica tvrtkama i obrtima koji su tijekom 2018. godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg interesa na području Slavonije i Baranje.

Svečano uručenje nagrada Anji Kladar iz tvrtke „A-Anticus“ i vlasniku Obrta „Arbo“ Draženu Tumiru održano je 21. ožujka 2019. godine u Hotelu Osijek. Na svečanosti je bio i zamjenik župana Osječko-baranjske županije Petar Lagator, koji je čestitao dobitnicima te im zahvalio na društveno odgovornom ponašanju i vraćanju povjerenja građana.

 - Nagradom želimo prepoznati sve lijepe poduzetničke priče kroz koje poduzetnici sudjeluju u životu zajednica u kojima djeluju i svake godine imamo lijepi broj nominiranih i poticajnih priča. Nadam se da će pozitivne priče poduzetnika biti poticajne i drugima da djeluju pozitivno i pomažu u zajednici u kojoj je potrebna pomoć - rekla je upraviteljica Zaklade slagalica Branka Kaselj. Dodala je kako u javnosti dominiraju negativne priče, a s druge strane postoji veliki broj samozatajnih i vrijednih ljudi kojima nije teško svoj novac, znanje, vještine i slobodno vrijeme iskoristiti kako bi pomogli ljudima kojima je potrebna pomoć.

Top