Četvrtak, 14 ožujka 2019

Do 5. travnja rok za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Osječko-baranjske županije

            Odbor za priznanja Osječko-baranjske županije podsjeća građane, pravne osobe i druge organizacijske oblike te njihova tijela da je u tijeku rok za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Osječko-baranjske županije.

            Nagrada Osječko-baranjske županije javno je priznanje koje se dodjeljuje za izuzetna ostvarenja postignuta na području Osječko-baranjske županije u svim djelatnostima.

            Nagrada se dodjeljuje za iznimna postignuća u područjima gospodarskih djelatnosti, znanosti, prosvjete, zdravstva i socijalne skrbi, kulture, tjelesne kulture, športa i tehničke kulture.

            Nagrada se može dodijeliti za životno djelo ili za uspjehe ostvarene u određenoj djelatnosti u prethodnoj godini (godišnje nagrade).

            Nagrada za životno djelo može se dodijeliti pojedincima koji žive na području Županije ili su na njemu proveli dio života tijekom kojeg su postigli izuzetna ostvarenja zbog kojih se nagrađuju. Nagrada za uspjehe ostvarene u određenoj djelatnosti u prethodnoj godini (godišnja nagrada) može se dodijeliti pojedincima, grupama za kolektivna ostvarenja i pravnim osobama koji žive ili djeluju na području Županije.

            Prijedlozi podneseni na obrascima, koji se mogu podići u Tajništvu Osječko-baranjske županije, Osijek, Trg Ante Starčevića 2 ili na web stranicama www.obz.hr, s odgovarajućim obrazloženjem i dokumentacijom, podnose se Odboru za priznanja na adresu: Osječko-baranjska županija, Odbor za priznanja Osječko-baranjske županije, 31000 Osijek, Trg Ante Starčevića 2, najkasnije do 5. travnja 2019. godine.

                                                                                                                                                                                                      

                                                                                                                                                                               Tajnik

                                                                                                                                                      Odbora za priznanja Osječko-baranjske županije

                                                                                                                                                                           Saša Forgić

Top
Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće. Prihvaćanje kolačića omogućuje optimalno pregledavanje sadržaja.   U redu