Petak, 04 siječnja 2019

Idući se vikend u Osijeku održava 5. WineOs

WineOS nam i ove godine donosi nešto originalno, korisno i poticajno.  Peto izdanje ovog međunarodno priznatog festivala vina i delicija ponovo u Osijek dovodi najbolje vinare iz cijele regije. Nova lokacija nudi prizvuk ekskluzivnosti, novi termin obećava još veću pozornost i bogatu ponudu, a atraktivne vinske radionice i degustacije jamče nezaboravan doživljaj vinske kapljice koji će vas zagrijati u hladnom siječnju. WineOs je postalo mjesto gdje se jednostavno – mora doći,  svjesni su toga ponajbolji vinari iz Hrvatske pa i šire, tako će posjetitelji ove godine imati priliku kušati najbolja vina gotovo svih hrvatskih vinogorja kao i vinogorja Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije čineći pri tome WineOs najvećim vinskim festivalom od Beograda do Zagreba i Budimpešte.

Upravo su danas, na konferenciji za medije u vinoteci Vinita organizatori predstavili bogati program petog izdanja festivala koji nas očekuje idući vikend.

- WineOs je postao svojevrsni zaštitni znak vinarske priče Slavonije i Baranje i novi termin koji su organizatori preselili uoči blagdana Sv. Vinka je odličan. Mi kao regionalna samouprava i predstavnici političkog života smo tu da im osiguramo uvjete za rad, a na organizatorima je da festival učine što zanimljivijima široj javnosti. Osječko-baranjska županija prepoznaje važnost ovakvih manifestacija u turističkom smislu jer je turizam gospodarska grana koju ćemo u budućnosti intenzivnije razvijati – rekao je Goran Ivanović, zamjenik župana Osječko-baranjske županije.

Inovativan, stručan, interdisciplinaran, proaktivan i atraktivan pristup danas je prijeko potreban u organizaciji stručnih skupova i prezentacija, manifestacija i ostalih događanja, ali i u svakodnevnom radu i prigodama kojima nastojimo predstaviti naše potencijale i bogatstva, a istovremeno polučiti konkretan rezultat, i dobit i dobrobit, u turizmu i snažan i ugodan doživljaj.

WinOS uživa puno povjerenje i potporu Osječko-baranjske županije jer je blistavi dio mozaika u izrastanju u vodeću kontinentalnu turističku destinaciju, na kojoj vas i ove vas godine očekuju izvrsna vina, vrhunski vinski znalci, pregršt gastronomskih delicija i neponovljiva dobra atmosfera festivala.

Top