Srijeda, 22 rujna 2021

Adriatic Challenge ponovno okupio najuglednije jahače i konje

Konjički klub Osijek u suradnji s Hrvatskim konjičkim savezom organizirao je manifestaciju „Adriatic Challenge“ - međunarodni turnir u preponskom jahanju koji se održao na Hipodromu Pampas - Finale Croatia Cupa za sve dobne kategorije, drugo po kvaliteti natjecanje koje okuplja najuglednije hrvatske jahače i konje u preponskom jahanju. Sudjelovalo je više od 70 konja i trkača iz 7 različitih zemalja.

Uz završnicu Croatia Cupa najviše pozornosti privukle su utakmica za 2. Pokal Osječko-baranjske županije te utakmica za 19. Pokal Grada Osijeka.

Ovo najjače konjičko natjecanje u Osijeku posljednjih godina uvršteno je na ClipMyHorse.TV, televizijsku platformu koja emitira konjička događanja za brojne ljubitelje ovog sporta u više od 100 zemalja iz cijelog svijeta, a emitiralo je i sliku s našeg Pampasa za sva tri natjecateljska dana i promotivni video Osječko-baranjske županije.

Ovu veliku sportsku priredbu podržala je i Osječko-baranjska županija te Turistička i Športska zajednica Osječko-baranjske županije. 

Autor fotografija: Lidija Novković

Top